اخبار

آیا لک صورت درمان قطعی دارد؟

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، همه انسان‌ها میل به زیبایی دارند و دوست دارند که همیشه زیبا و جذاب به نظر برسند. داشتن صورت و ظاهری زیبا نه تنها باعث رضایت درونی می‌شود بلکه اعتماد به نفس فرد را نیز افزایش می‌دهد. زیبایی ظاهری در صورت نمایان می‌شود، اما متأسفانه بعضی از افراد به دلایل متفاوتی روی صورت خود، لکه‌های سیاه، کک و مک، جای زخم و ناهمواری‌های دیگری دارند که باعث نارضایتی آنها از پوست صورت خود شده است، در چنین وضعیتی است که باید به روش‌های درمان لک صورت پناه برد، اما این روش‌ها تا چه حد مؤثر هستند؟ با اینکه امروزه کرم‌های ضد لک ایرانی و خارجی بسیار متنوعی در بازار موجود است اما همه آنها خوب نیستند و حتی ممکن است با ایجاد حساسیت پوستی، برای شما خطرناک نیز باشند.

در این مطلب می‌خواهیم به معرفی روش‌های درمان لک صورت بپردازیم و همچنین به سوال «آیا لک صورت درمان قطعی و سریعی دارد؟» با ما همراه باشید.

انواع لکه‌های صورت

کک و مک

کک و مک رایج‌ترین لکه‌های صورت هستند. این لکه‌ها به صورت نقاط قهوه‌ای رنگ اطراف بینی، زیر چشم و روی گونه ظاهر می‌شوند. علت اصلی ایجاد کک و مک روی پوست، قرار گرفتن زیر نور شدید خورشید است. کک و مک معمولاً روی پوست‌های روشن ایجاد می‌شود و هر نقطه‌ای از بدن که در معرض اشعه خورشید باشد را درگیر می‌کند. به نظر می‌رسد که بهترین روش برای جلوگیری از ایجاد کک و مک، استفاده از کرم ضد آفتاب باشد.

آکنه

آکنه یک بیماری شایع پوستی است که می‌تواند به صورت جوش، جوش‌های سرسیاه یا سرسفید روی صورت و دیگر نقاط بدن ظاهر شود. آکنه زمانی ایجاد می‌شود که سبوم (روغن)، باکتری‌ها یا فولیکول‌های مو را مسدود می‌کند. گاهی اوقات آکنه می‌تواند لکه‌های تیره، لک‌های پوستی یا زخم بر روی پوست به جا بگذارد. تصور می‌شود. علت ایجاد آکنه تغییرات هورمونی و استرس است زیرا اضطراب بیش از حد تولید سبوم آکنه را بدتر می‌کند.

هیپرپیگمانتاسیون ( Hyperpigmentation)

هیپرپیگمانتاسیون که به لکه معمولی نیز معروف است، نوعی لکه است که تیره‌تر از سایر نواحی پوست به نظر می‌رسد. این لکه‌ها بسیار شایع و معمولاً بی خطر هستند. هیپرپیگمانتاسیون می‌تواند در نتیجه عوامل ژنتیکی، آسیب ناشی از نور خورشید یا به دلیل زخم ایجاد می‌شود. کک و مک نوعی هیپرپیگمانتاسیون است که فرد می‌تواند تمایل به ایجاد آن را به ارث ببرد. آنها لکه‌های کوچک و سطحی هستند که ممکن است قرمز، قهوه‌ای، برنزه یا سیاه باشند و می‌توانند در هر نقطه از بدن ظاهر شوند.

لکه‌های خورشیدی یا “لکه‌های پیری” نوع دیگری از هیپرپیگمانتاسیون هستند. این لکه‌های کوچک می‌توانند در مناطقی از پوست ایجاد شوند که بیشتر در معرض نور خورشید قرار می‌گیرند.

لکه‌های ملاسما

ملاسما دسته‌ای از لکه‌های پوستی هستند که در بارداری یا هنگامی که فردی قرص ضد بارداری مصرف می‌کند روی صورت و دیگر نقاط بدن ایجاد شود. تغییرات هورمونی منجر به افزایش ملانین می‌شود. ملانین رنگدانه‌ای است که به پوست رنگ می‌دهد. تولید بیش از حد ملانین می‌تواند پوست را تیره‌تر کند و به همین دلیل لکه‌های ملاسما می‌تواند باعث تیره شدن پوست صورت شوند.

درمان لک صورت

پس از اینکه نوع لکه صورت خود را کشف کردید، باید به دنبال درمان لک صورت خود باشید. در ادامه ما بهترین و مؤثرترین روش‌های درمان لک صورت را به شما معرفی می‌کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *